پرطرفدارترین غذاهای آسیا شرقی

پرطرفدارترین غذاهای آسیا شرقی

در این مطلب به معرفی پرطرفدار ترین غذاهای آسیای شرقی بر اساس گزارش های جمع آوری شده از توریست های غذا می پردازیم.

دوست داشتن طعم غذا بسته به ذائقه و عادات غذایی افراد بستگی دارد ممکن است  فردی به یک غذای خاص علاقه  داشته باشد و فرد دیگری نتواند حتی یک برش  از آن را امتحان کند. مردم در ارتباط با غذاهای آسیای شرقی به دو گروه مجزا تقسیم می شوند. گروه اول عاشق غذاهای چینی، ژاپنی و تایلندی هستند و گروه دوم حاضر نیستند حتی  به این غذاها لب بزنند. کمتر پیش می آید که دسته ای بین این دو گروه باشند .با این وجود باید قبول کرد امتحان غذاهای سنتی هر کشور بخش خیلی مهمی از تجربه ی سفر است. در اصل بدون خوردن غذاهای یک کشور نمی توان فرهنگ مردم آن ملت را به خوبی درک کرد و به سبک زندگی آن ها نزدیک شد.

 این مطلب را مطالعه کنید

ژیالونگ بائو، شانگهای

اگر توانستید نام  این غذا را به خاطر بسپارید پس از عهده ی خوردنش نیز بر خواهید آمد!. این غذا در اغلب کشورهای آسیای شرقی و خیلی از رستوران های چینی در نقاط مختلف دنیا سرو می شود اما مطمئن باشد  بهترینش را در شانگهای پیدا می کنید.

ژیالونگ بائو نوعی دلمه است که آنتونی بوردن، توریست معروف غذا،  در یکی از برنامه هایش آن را معرفی کرده است.

 مواد تشکیل دهنده  دلمه بسته به انتخاب شخص متفاوت است. داخل آن معمولاً گوشت دارد و این گوشت به طور سنتی گوشت خوک است اما انواع دیگر با سایر گوشت ها نیز موجود می باشد. نوع گیاهی این غذا نیز برای گیاه خواران دردسترس است. برای خوردن ژیالونگ بائو مثل سایر غذاهای آسیای شرقی بهتر است از چاپ استیک بهره ببرید.

 سالاد زنجبیل و گوجه فرنگی، برمه

هنگامی که صحبت از سالاد های برمه ای می شود، کلمه ی سالاد دیگر معنایی ندارد. سالاد های برمه ای مجموعه ای از سبزیجات و مغز ها هستند که رویشان روغن ریخته می شود. این سالاد ها بسیار طرفدار دارن اما باعث کاهش وزن نمی شوند و حتی ممکن است افزایش وزن نیز به دنبال داشته باشند. مثل سایر سالاد ها، دو عامل اصلی که باعث خوشمزه شدن سالاد های برمه ای می شود تازه بودن مواد تشکیل دهنده و سس آن است.

 سالاد زنجبیل و گوجه  پیشنهاد خوبی است. این سالاد تشکیل شده  از تکه های بزرگ زنجبیل، آجیل و دانه های سویای سرخ . گوجه فرنگی به دلخواه به این سالاد اضافه می شود. سالاد دیگری هم  پیشنهاد می کنم، سالاد گوجه فرنگی و کلم است که به آن انواع مغزها نیز اضافه می شود.

 خوراک بادمجان، هنگ کنگ

کسانی که از بادمجان خوششان نمی آید در هنگ کنگ نظرشان عوض می شود. بادمجان در غذاهای هنگ کنگی کاملاً سرخ می شود و مزه ی بسیار دلنشینی دارد. در خوراک بادمجان اغلب گوشت خوک  وجود دارد. البته میتوانید بدون گوشت این غذا را به صورت گیاهی میل کنید. خود چینی ها به ندرت غذاهای گیاهی می خورند و بر خلاف هندی ها در تمام غذاهای خود از گوشت استفاده می کنند.این غذا کمتر در نقاط دیگر جهان به جز خود کشور چین یافت می شود.

تارت تخم مرغ، هنگ کنگ

یکی دیگر از غذاهای دلچسب  هنگ کنگ تارت تخم مرغ است که  چه به عنوان صبحانه و چه میان وعده میتوانید این غذا را میل کنید. تارت تخم مرغ در کشورهای دیگر شرق آسیا یا نقاط مختلف چین یافت می شود اما روش پخت آن متفاوت است. دلیل  تفاوت در نوع تهیه ی خمیر تارت است. در هنگ کنگ این خمیر از شکر و کره و آرد تهیه شده و بسیار پوک و سبک است.

این مطلب را مشاهده کنید

 باربکیوی گشنیز، انوکی و توفو ، چین

باربکیو های چینی انواع  بسیار زیادی دارند و غیر قابل شمارش هستند. به طور کلی چینی ها طرفدار کباب کردن گوشت ها و سایر خوراکی ها هستند.  امتحان حداقل دو نوع از این باربکیو ها  پیشنهاد میشود. یکی از آن ها باربکیوی گشنیز و دیگری قارچ انوکی و توفو است. مزه ی خاص قارچ انوکی با توفو فوق العاده می شود.

 اگر از مزه ی خاص و منحصر به فرد  باربکیو ها که بگذریم، کلاً جو خوردن باربکیو در چین خیلی دلچسب بوده  و خوش می گذرد. خود مردم چین نیز خوردن خوراک باربکیو در خیابان را از تفریحات مورد علاقه ی خود میدانند. معمولاً یک بار که از گاری ها و دستفروش های کنار خیابان نوعی باربکیو سفارش دهید، حتماً دوباره وسوسه می شوید که برگردید و یک نوع دیگر را سفارش دهید.

آسام لاکسا، پنانگ

غذای آسام لاکسا به قدری با پنانگ گره خورده است که بیشتر افراد  آن را پنانگ لاکسا صدا می زنند. این غذا نوعی سوپ است که با ماهی ماکرل، تمر هندی و فلفل خیلی تند درست  میشود. شاید ترکیب این مواد به نظرتان خوشایند نباشد اما آسام لاکسا مزه ی خاص و محبوبی دارد. این غذا با نودل و مخلفاتی چون نعنای تازه، پیازچه، گشنیز، خیار و آناناس شیرین سرو می شود. آسام لاکسا در نقاط دیگری به جز پنانگ نیز یافت می شود اما هیچکدام به خوشمزگی این غذا در شهر پنانگ نیست.

 چو دوفو، تایوان

این غذا در سرتاسر جهان معروف است و و رایحه ی منحصر به فردی دارد. چو دوفو یکی از غذاهای معروف در تایوان و به خصوص بازار شب تایپه است. برخی افراد از بوی این غذا خوششان نمی آید، اما دیگران عاشق این غذا و حتی بویش هستند. برای پیدا کردن چو دوفو هیچ مشکلی در چین و تایوان نخواهید داشت و این غذا عضوی ازغذاهای خیابانی این کشور به شمار می آید. فروشندگان محلی این غذا را خودشان با دست درست می کنند. چو دوفو به صورت سرخ شده یا کبابی تهیه شده و با ترشی سرو می شود. چو دوفو ی سرخ شده کمتر از نوع کبابی آن بو می دهد و شاید برای کسانی که می خواهند برای اولین بار این غذا را امتحان کنند انتخاب نوع سرخ شده ی آن بهتر باشد. معروف ترین نوع این غذا همان طور که گفتم در بازار شب تایپه به نام روئه سرو می شود.

 روجاک، مالزی

روجاک نوعی سالاد میوه است که تکه های کلوچه نیز با آن ترکیب می شود و روی آن سس شیرینی که از خمیر میگوی سیاه تهیه شده و بادام زمینی خُرد شده ریخته می شود. میوه های سالاد شامل آناناس شیرین، انبه ی سبز، پاپایا، سیب صورتی ، ریشه ی پیکما، خیار و گوارا می شود. این میوه ها با سس شهد مانند مخلوط می شوند. ترکیب طعم شیرین میوه ها و طعم ترش غذای دریایی در این سالاد به طورشگفت انگیزی عالی است.

 سام تام، تایلند

خیلی از توریست هایی که به تایلند سفر می کنند به سام تام معتاد می شوند وبه سختی از این کشور دل می کنند. سام تام نوعی سالاد است که از پاپایای نارس تهیه می شود و در لائوس و کامبوج نیز زیاد است ،سام تام تایلندی شیرین است و همراه با بادام زمینی سرو می شود. در این سالاد تمام طعم ها را از شیرین تا شور و تند میتوان حس کرد و به خاطر این نکته  مزه ی سالاد واقعاً بی نظیر است.

 تانکوتسو رامن، ژاپن

رامن یا سوپ ژاپنی تنوع  زیادی  دارد که بهترینش تانکوتسو رامن است. شما نمیتوانید دو کاسه از این غذا را که شبیه به هم باشند پیدا  کنید. یعنی هر بار که این غذا را سفارش می دهیم با سورپرایز جدیدی روبه روخواهیم  شد و این نکته  موجب محبوبیت بیشتر این غذای ژاپنی شده است. مایع سوپ خامه مانند و چرب است و همراه با نودل، گوشت، ترشی فلفل قرمز و سیر خرد شده ی تازه سرو می شود. گوشت این غذا معمولاً خوک است اما می توان گوشت دیگری را جایگزین آن کرد یا آن را به صورت گیاهی سفارش داد.

مطالب قابل مشاهده

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد