غذای معروف ایتالیایی

غذای معروف ایتالیایی

غذاهای ایتالیایی در تمام کشورها از معروفیت خاصی برخوردار هستن به طوری که هر زمان در مورد آشپزی و طبخ غذا صحبت می شود ناخودآگاه فکرمان به طرف ایتالیا و غذا های آن کشیده می شود.

جوامع مختلف ایتالیا را به کشوری با غذاهای لذیذ و لذت بخش می شناسند این کشور زیبا، زادگاه غذای معروف و دلچسب  پاستا است، این غذا آنچنان مورد توجه مردم این کشور است که به یک نماد ملی برای این مردم تبدیل شده است.

در این مطلب میخواهیم شمارا به کشور ایتالیا زادگاه پاستا ببریم.

 این مطلب را مطالعه کنید 

پاستا ای سیسی

پاستا در این غذا همراه با سبزیجات، نخود و سیب زمینی پخته می شود، به طور معمول در این غذا از پاستا های کوچک و اسپاگتی های خورد شده استفاده می شود. ترکیب پاستا و نخود باعث شکل گیری سس خوشمزه ای می شود، افراد کمی هستند که طعم این سس را دوست نداشته باشند. نکته مهم برای خوشمزه شدن این غذا استفاد از نخود های مرغوب، رزماری و البته بکاربردن روغن زیتون با کیفیت است.

 اسپاگتی کاسیو ای پپه

این پاستا لذیذ و البته محبوب تنها از ترکیب فلفل سیاه، پنیر پوکورینو و پاستا درست می شود، در واقع معنی این غذا پنیر وفلفل است اما این به آن معنی نیست که فکر کنید این غذا دستور پخت ساده ای دارد، بلکه برای درست کردن سس خشمزه و کرم مانند این غذا باید پنیر و فلفل را به دقت و تجربه زیاد با پاستا مخلوط کنید تا کاسیو ای پپه محبوب بدست آید.

برای مشاهد مطالب بیشتر کلیک کنید

 راگو

این غذا از نظر ظاهر تشابه زیادی با ماکارانی ایرانی دارد. کلمه راگو یک عبارت فرانسوی است که معنای آن یعنی هر نوع سس بر پایه گوشت که مدت زمان زیادی برای پخت احتیاج دارد. این غذا در شهر ناپل شعرت بسیاری دارد به نحوی که اگر به رستوران های این شهر بروید به احتمال زیاد در منو اسم این غذا را مشاهده خواهید کرد. راگو در اصل اسم یک سس است که با پاستا سرو می شود.

این سس در ناپلی معمولا با جوشاندن سس گوجه فرنگی و مخلوط پیاز، کرفس، ریحان و جعفری خردشده وتکه های بزرگ گوشت پخته و در آخر روی پاستا ریخته می شود.

 اسپاگتی آی ریسی

این اسپاگتی در جنوب پوگلیگا بیشتر از دیگر مناطق ایتالیا محبوبیت دارد، از مواد اصلی درست کردن آن میتوان به صدف ونوعی خارپشت دریایی اشاره کرد البته بعضی افراد این غذا را همراه با خامه میل می کنند که این کار متاسفانه باعث می شود که طعم خارپشت دریایی از بین برود.

 اسپاگتی کن لی وونگول

این اسپاگتی را معمولا در فصل تابستان در سواحل جنوبی این کشور میل میکنند، برای درست کردن این غذا ابتدا سیر، فلفل و صدف دریایی را در ظرفی سرخ میکنند و بعد اسپاگتی آبکش شده را با سس ترکیب می کنند ودر آخر به آن جعفری می افزایند که باعث می شود طعمش بسیار دلچسب و خوشمزه شود.

 نکته: اسپاگتی نوع خاصی از پاستاست که شبیه ماکارونی بوده و البته تو پر است.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد