غذای معروف ایتالیایی

غذای معروف ایتالیایی

غذاهای ایتالیایی در تمام کشورها از معروفیت خاصی برخوردار هستن به طوری که هر زمان در مورد آشپزی و طبخ غذا صحبت می شود ناخودآگاه زمان به طرف ایتالیا و غذا های آن کشیده میشود.

جوامع مختلف ایتالیا را به کشوری با غذاهای لذیذ و لذت بخش میشناسند این کشور زیبا، زادگاه غذای معروف و دلچسب  پاستا است، این غذا آنچنان مورد توجه مردم این کشور است که به یک نماد ملی برای این مردم تبدیل شده است.

در این مطلب میخواهیم شمارا به کشور ایتالیا زادگاه پاستا ببریم.

 این مطلب را مطالعه کنید 

پاستا ای سیسی

پاستا در این غذا همراه با سبزیجات ،نخود و سیب زمینی پخته میشود، به طور معمول در این غذا از پاستا های کوچک و اسپاگتی های خورد شده استفاده میکنند. ترکیب پاستا و نخود باعث شکل گیری سس خوشمزه ای می شود، افراد کمی وجود دارند که طعم این سس برایشان خوشایند نباشد. نکته مهم برای خوشمزه شدن این غذا استفاد از نخود های مرغوب ،رزماری و البته بهرگیری از روغن زیتون با کیفیت است.

 اسپاگتی کاسیو ای پپه

این پاستا لذیذ و البته محبوب تنها از ترکیب فلفل سیاه، پنیر پوکورینو و خود پاستا درست میشود، درواقع معنی این غذا پنیر وفلفل است اما فکر نکنید این غذا دستور پخت ساده ای دارد بلکه برای درست کردن سس خشمزه و کرم مانند این غذا باید پنیر و فلفل را به دقت و تجربه زیاد با پاستا مخلوط کنید تا کاسیو ای پپه محبوب بدست آید.

برای مشاهد مطالب کلیک کنید

 راگو

این غذا از نظر ظاهر تشابه زیادی با ماکارونی ایرانی دارد. کلمه راگو یک عبارت فرانسوی است که معنای آن یعنی هر نوع سس بر پایه گوشت که در زمان زیادی پخته شود. این غذا در شهر ناپل بسیار معروف است به طوری که اگر به رستوران های این شهر بروید به احتمال زیاد در منو اسم این غذا را مشاهده می کنید. راگو در اصل اسم یک سس است که با پاستا سرو می شود.

این سس در ناپلی معمولا با جوشاندن سس گوجه فرنگی و مخلوط پیاز، کرفس، ریحان و جعفری خردشده وتکه های بزرگ گوشت پخته و در آخر روی پاستا ریخته می شود.

 اسپاگتی آی ریسی

این اسپاگتی در جنوب پوگلیگا بیشتر از دیگر مناطق ایتالیا محبوبیت دارد، از مواد اصلی درست کردن آن میتوان به صدف ونوعی خارپشت دریایی اشاره کرد البته بعضی افراد این غذا را همراه با خامه میل می کنند که این کار متاسفانه باعث می شود که طعم خارپشت دریایی از بین برود.

 اسپاگتی کن لی وونگول

این اسپاگتی را معمولا در فصل تابستان در سواحل جنوبی این کشور میل میکنند، برای درست کردن این غذا ابتدا سیر، فلفل و صدف دریایی را در ظرفی سرخ میکنند و بعد اسپاگتی آبکش شده را با سس ترکیب می کنند ودر آخر به آن جعفری می افزایند که باعث می شود طعمش بسیار دلچسب و خوشمزه شود.

 نکته: اسپاگتی نوع خاصی از پاستاست که شبیه ماکارونی بوده و البته تو پر است.

 مطالب خواندنی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد