
رسپی کیک شربتی
مواد لازم
کیک شربتی در تابه دوطرفه (بدون فر)
امروز می خواهیم یک کیک شربتی خوشمزه بدون فر به شما آموزش بدهیم.
ابتدا مواد لازم برای این کیک خانگی را با هم آماده می کنیم.
مواد اصلی
آرد
۱۵۰ گرم
شکر
۱۰۰ گرم
تخم مرغ
۲ عدد
شیر
۶۰ میلی لیتر
روغن مایع
۶۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ
۱ قاشق غذا خوری
وانیل
کمی
مواد شربت:
شکر
۱۵۰ گرم
آب
۱۰۰ میلی لیتر
گلاب
۵۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده غلیظ
۲ قاشق غذا خوری
زمان آماده سازی مواد 10 دقیقه می باشد.
زمان پخت این کیک لذیذ 45 دقیقه می باشد.
طرز تهیه؛
1.ابتدا شربت کیک را آماده می کنیم. برای این کار کافی است 150 گرم شکر را در آب ولرم حل کنیم و سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید.
2.بعد از به جوش آمدن از روی حرارت برداشته و گلاب و زعفران رو اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا سرد شود .
3.سپس مواد کیک، تخم مرغها، روغن، شیر، شکر، وانیل و زعفران را به مدت 5 دقیقه با همزن می زنیم.
4.سپس آرد و بیکینگ پودر در ظرف دیگری 2بار الک می کنیم و سپس با سایر مواد ترکیب می کنیم و با هم زن در حد مخلوط شدن مواد را می زنیم.
۵.شعله پخش کن را به مدت 5 دقیقه روی اجاق گاز گذاشته و صبر می کنید تا داغ شود. سپس واشر ماهی تابه رژیمی را در بیاورید.
۶.مقداری روغن با فرچه روی ماهی تابه بمالید.
7.مایه کیک رو داخل تابه دوطرفه ریخته و بطور یکنواخت پخش کنید.
8.سپس تابه را روی شعله پخش کن گذاشته ودر تابه را به خوبی سفت می کنیم. توجه داشته باشید زیر تابه نباید زیاد باشد.
9.بعد از گذشتن 45 دقیقه کیک شما آماده است دقت داشته باشید تا زمانی که کیک داغ است برش دهید. سپس شربتی که در ابتدا درست کردیم و سرد شده را روی کیک داغ می ریزیم تا به خورد کیک برود.
امیدوارم مورد پسندتون واقع شده باشه.
اگر به غذاهای ایتالیایی علاقمند هستید شاید این مطلب برایتان جالب باشد