طرز تهیه سالاد ریتا هندی

طرز تهیه سالاد ریتا هندی

سالاد ریتا یکی از پیش غذاهای بسیار ساده و خوشمزه است. این پیش غذا به دلیل کاهش گرمای بدن در فصل تابستان بسیار محبوب است. این غذا را می توان همراه با خیار و گیشنیز سرو کنید.

سالاد ریتا در کنار غذاهای هندی سرو می شود. بهتر است این سالاد خوشمزه را از شب قبل درست کنید تا به خوبی مزه دار شود. 

  • موا لازم برای تهیه این سالاد خوشمزه به شرح زیر است
  • ماست غلیظ ۳ پیمانه
  • خیار ۲ عدد
  • پودر زیره ۱ ق چای خوری
  • فلفل سبز ریز ۱ ق چای خوری
  • نمک ۱ ق چای خوری
  • فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • فلفل دلمه سبز ۱ عدد
  • گشنیز ۱/۲ پیمانه
  • طرز تهیه
  • ابتدا گشنیز را شسته و به صورت ساطوری ریز خرد کنید. پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه را به صورت نگینی ریز خرد کنید. خیار های پوست گرفته شده را با رنده درشت رنده کنید و یا می توانید خرد کنید. فلفل سبز را نیز به صورت ساطوری خرد کنید.

سپس ماست را داخل ظریف بریزید و مقداری هم بزنید سپس ادویه ها را همراه با سبزیجات به ماست اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سالاد ریتا شما آماده است در یخچال قرار دهید و قبل از سرو حتما دوباره ماست خود را هم بزنید با گیشنیز و نعنا سرو کنید.

همچنین شما می توانید به جای ماست غلیظ از ماست یونانی استفاده کنید و مقدار نمک و فلفل را به دلخواه خودتان تغییر دهید ظرفی که استفاده می کنید بهتر است در دار باشد تا بوی مواد دیگر موجود در یخچال را به خود نگیرد.

اگر شما علاقه مند به تهیه فینگر فود راحت هستید این مطلب را از دست ندهید.

 

 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد