
طرز تهیه خورشت هویج تبریزی
مواد لازم برای تهیه خورشت هویج
300 گرم گوشت گوسفندی
2 عدد پیاز
4 عدد هویج بزرگ
10 عدد آلو بخارا
2 قاشق غذا خوری شکر
3 قاشق غذا خوری آبلیمو
نصف قاشق غذا خوری دارچین
رب ، زعفران دم کرده و ادویجات به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خورد کنید و یا با رنده ریز، رنده کنید. بعد از اینکه پیازتان کمی سرخ شد ادویه ها را اضافه کنید. گوشت را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا گوشت آب نندازد و کاملا تغییر رنگ داده و سرخ شود. سپس 3 یا 4 لیوان آب بریزید و اجازه دهید آب به جوشیدن بیفتد و بعد شعله را کم کنید و 1 ساعت نیم اجازه دهید تا گوشت بپزد.
هویج ها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس سرخ کنید. بعد از سرخ شدن هویج ها شکر را اضافه کنید. در این مرحله آبلیمو به هویج اضافه کنید این کار باعث می شود رنگ هویج ها شفاف بماند و تیره نشود.
رب را تفت دهید و همراه دارچین و زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید..
در اواخر پخت نمک اضافه کنید و بگذارید خورش کم آب شده و حسابی جا بیفتد.
سایر نکات خورشت هویج
همچنین شما می توانید به جای گوشت گوسفندی از گوشت بوقلمون یا مرغ استفاده کنید.
از رب انار برای ملس کردن خورشت هویج می توانید استفاده کنید.
اگر این خورشت را ترش دوست دارید رب آلوچه و یا لیمو ترش اضافه کنید.
خورشت هویج نباید زیاد آب داشته باشد و باید حسابی جا بیفتد.